Cnc-fräsare med beredningsansvar - forsheda stålverktyg ab

Cnc-fräsare med beredningsansvar - forsheda stålverktyg ab

Vill du jobba med den senaste tekniken och marknadens bästa maskiner?

Vill du vara med och påverka mycket av din vardag?

Vi söker en vass och kreativ CNC-fräsare, kanske är det just dig vi söker?

Vill du få ut mer av din kunskap inom fräsning? Vi ger dig ett omväxlande jobb i vår fräsavdelning där du får släppa loss ditt innovationstänk, dra nytta av dina kunskaper i beredning och hålla koll på det senaste inom fräsning. Tillväxten i svensk industri ökar och vi behöver vi stärka bemanningen i vår produktion. Har du ett stort intresse för fräsning och tekniska utmaningar? Då kan det vara dig vi söker.

Som CNC-fräsare hos oss arbetar du i vår supermoderna fräsavdelning med både nytillverkning av formverktyg och med olika serviceuppdrag som reparationer och ändringar. Du har eget planerings- och driftansvar och bevakar nya tekniska innovationer inom fräsområdet för att utveckla både dig och dina medarbetare. Då våra projekt är kundunika, får du ett omväxlande arbete där du får använda hela din kunskapsbredd inom fräsning. Vissa projekt innefattar även kundkontakt.

Vem är du?

Du har ett starkt teknikintresse och är utbildad verktygsmakare eller har motsvarande teknisk utbildning från Industriprogrammet. Vi ser att du har några års erfarenhet som CNC-fräsare och har goda kunskaper i CNC-bearbetning, i beredning och verktygskunskap. Du är en innovativ person som följer den tekniska utvecklingen inom fräsning och verkstadsarbete och är van att självständigt planera och genomföra arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och höga serviceanda. Om du har erfarenhet av konstruktion och planeringsarbete och/eller kunskap om tillverkning av formverktyg är det meriterande.

Varför Forsheda Stålverktyg?

Vi erbjuder dig ett flexibelt och utvecklande jobb som bygger på nära samarbete i verkstaden och i projekten. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och flertalet fina förmåner. Tjänsten är tills vidare, på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Bli en del av Team Stålverktyg, varmt välkommen till oss!

I den här rekryteringen samarbetar Forsheda Stålverktyg AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsheda Stålverktyg är ett genuint småländskt verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och servar formverktyg för formsprutning. Vi har mer än 60 års erfarenhet och tar ett helhetsgrepp, från idé till produktionsklart verktyg och service. Tillverkningen sker främst i vår verkstads välutrustade maskinpark där vår nya fräs är en av de största i branschen. Vi har också en omfattande service. Från vårt gynnsamma läge nära Värnamo och E4:an, mitt i plastriket, når vi kunder i Sverige och internationellt. Idag är vi 15 anställda och omsätter 30 Mkr. Mer om oss på www.stalverktyg.com