CNC-operatör/verktygstekniker

CNC-operatör/verktygstekniker

Anställningsform efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vår kund Forsheda Stålverktyg är i en spännande tillväxtfas och söker därför en CNC-operatör/verktygstekniker.

Arbetet innebär tillverkning och reparation/service av verktyg med tillhörande uppgifter som beredning och fräsning av komponenter till formverktyg.

Du kommer tillhöra ett kompetent team med hög servicekänsla, men framförallt ett företag som alltid vill erbjuda det allra bästa till kunden. Arbetet utförs i fräscha lokaler och i en trevlig arbetsmiljö.

Din profil

Du som söker har kunskap och/eller erfarenhet av CNC-arbete. Verkstadsteknisk utbildning är ett plus men inget krav. Har du praktisk erfarenhet av att arbeta med andra typer av verktyg är det meriterande, dock är din goda samarbetsförmåga och höga serviceanda av stor vikt. I denna roll bör du också ha en god analytisk förmåga.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-03-12

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef Tomas Karlsson på Tel: 0370- 30 78 63 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Tomas Karlsson
Telefon 0370-307863
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsheda Stålverktyg har sedan 1961 utvecklat, tillverkat och levererat formverktyg till främst svensk plast- och metallindustri. Tillverkning sker i egen verkstad med ett mångårigt samarbete med leverantörer av formverktyg i Asien. Företaget har en egen serviceavdelning för reparationer, ändringar eller modifieringar av formverktygen.