Elkonstruktör till Fleron

Elkonstruktör till Fleron

Med ambitioner om tillväxt befinner sig nu Fleron i ett intressant skede och söker en elkonstruktör som är redo för en ny utmaning i karriären.

Som Elkonstruktör erbjuder vi en bredd av intressanta arbetsuppgifter där du i nära samarbete med övriga kollegor och kunder arbetar med maskinprojektering - elkonstruktion.

Att arbeta hos Fleron innebär frihet under ansvar där du ges stora möjligheter att påverka verksamhet och på egen hand planera och genomföra dina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Elkonstruktion och ritningsarbete
  • Felsökning/Service
  • Programmering PLC.
  • Driftsättning/Funktionalitet
  • Arbete med maskinsäkerhet CE-märkning
  • Kund- leverantörskontakter
Vi vill att du som söker har relevant utbildningsbakgrund och några års erfarenhet som elkonstruktör, elinstallatör. Vi ser gärna att du har kompetens inom automation och maskinteknik. Vi vill att du är van att arbeta i projekt och att du hanterar teknisk engelska. Meriterande är om du arbetat i cad-system för elkonstruktioner, t.ex. Fast-el, Elprocad.

Som person vill vi att du är "lagspelare", kvalitetsmedveten, flexibel och en duktig problemlösare. Andra viktiga egenskaper är att du snabbt anpassar dig till nya omständigheter och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer. Vidare ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ.

Utlandsresor förekommer i tjänsten.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde Enligt överenskommelse

Ansökan Tjänsten söker du snarast, dock senast 2019.03.26 direkt på www.codeq.se.

Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070 -271 69 77, eller Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Löpande urval tillämpas, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Fleron Automation AB

tillverkar standard- och specialanpassade maskiner, för rotations- och stanskapning av slang och profiler, i plast eller gummi. Maskinerna används främst inom extruderingsindustrin för färdigkapning av produkter direkt i linje. Även kapning av material från rulle är vanligt. Maskinerna används där mycket höga krav ställs på produkternas längdtolerans och snittyta.

Fleron Automation ABär ett välrenommerat företag med mer än 40 år i branschen. Maskiner från Fleron är kända för pålitlighet, precision och låga driftkostnader. Utvecklingsarbete bedrivs naturligtvis fortlöpande för att ytterligare förbättra driftekonomi och maskinkapacitet.