PROJEKTLEDARE - Finnvedens Bygg AB

PROJEKTLEDARE - Finnvedens Bygg AB

Vill du få en viktig roll i ett företag med stora framtidsutsikter?

Trivs du med varierande arbetsuppgifter?

Se hit - Finnvedens Bygg söker projektledare!

Finnvedens Bygg expanderar och söker nu en viktig roll till sitt lagbygge. Vi söker dig som vill arbeta med projektledning i ett litet och familjärt bolag. Rollen som projektledare innebär att du självständigt driver processer framåt genom projektens alla delar. I rollen ingår allt från inköp av material till hantering av arbetsmiljöfrågor och kundbesök. Vi söker dig som med ett brinnande driv vill vara med och utveckla ett bolag som står inför en spännande resa!

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan och viljan att skapa struktur och att sätta rutiner. Vi tror att du är noggrann och strukturerad och är övertygade om att du har en tydlig administrativ ådra. Du som söker är glad och positiv och har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du kommer arbeta tätt tillsammans med VD och övriga medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera arbetsmiljöfrågor
  • Inköp av material
  • Offerering och kalkylarbete
  • Arbetsledning
Våra önskemål till dig:

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Eftergymnasial utbildning är ett plus men inget måste. Kanske är du en ingenjör i början av din karriär som vill få chansen att utveckla och utvecklas? Här får du en fantastisk möjlighet att få följa med på en expansiv resa där du får vara med och göra skillnad på riktigt!

I den här tjänsten samarbetar Finnvedens Bygg AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi påbörjar urvalsarbetet i vecka 32. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Bygg är ett familjeägt företag som grundades 1973 av Gillis Andersson och Carl-Olof Andersson. Genom åren har vi stött på en mångfald av projekt vilket har gett en stor erfarenhet och kompetens. För oss är det viktigt att kundens behov sätts i centrum i ett förtroendefullt samarbete. Finnvedens Bygg har den kompetens och kunskap som behövs för alla olika typer av uppdrag inom bygg, stora som små.