Säljare Finnvedens Bil

Säljare Finnvedens Bil

Säljare till Finnvedens Bil i Värnamo

Är du en person med ett stort intresse för försäljning och kundrelationer? Tycker du bilbranschen är spännande och vill vara med och bidra till Finnvedens Bils fortsatta framgångar? I rollen som Säljare får du chansen att göra just det och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad innebär jobbet som Säljare på Finnvedens Bil?

Enkelt förklarat ska du som säljare klara av alla de olika moment som kan ingå i en bilförsäljning. Givetvis inget som förväntas att du ska kunna direkt men på sikt. Din nyfikenhet & driv tillsammans med teamets kunskap kommer ta dig igenom de olika processerna i de olika momenten.
 • Sälja bil
 • Värdera inbytesbil
 • Behärska matematik
 • Bedöma skick på inbytesbil
 • Argumentera för/ge förslag på finansiering
 • Hantera mail/telefon
 • Hantera affärssystem
 • Informera om försäkringar
 • Informera om Volvokort
 • Hantera annonser på nätet (lägga ut med bild & text)
 • Hantera intern kommunikation (verkstad, rekond, marknad)
I den här rollen kommer du framför allt att utveckla relationer med nya kunder. Det innebär att jobbet innehåller en del kalla samtal & prospektering men också att ta hand om inkommande mail/telefonsamtal. För rätt person kommer det finnas möjlighet att göra besök ute hos lokala företag då arbetet riktar sig både mot företag och privatmarknaden. Du kommer att ingå i ett team om tre kompetenta medarbetare och tillhöra säljavdelningen. Du kommer ha säljchef på plats för stöttning & coachning i din personliga utveckling. För rätt person finns det en jättepotential att få utvecklas i en innovativ bransch som står inför spännande utmaningar.

Vem söker vi?

Till rollen som Säljare söker vi framför allt dig som är en driven och lyhörd person som motiveras av att alltid uppnå dina mål och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning tidigare och månatliga mål. Utöver det är det en stor fördel om du tycker om att bygga relationer och har lätt för att skapa förtroende hos folk. Kanske är du en rutinerad person som är sugen på ny utmaning eller är du en nyfiken person som är sugen på att börja din säljkarriär. Det är din attityd och personlighet som kommer avgöra om du är intressant eller inte mer än något annat.

I denna rekrytering söker vi 1 person till Värnamo. Du kommer att bli en utav tre personer i teamet. Det innebär att det finns otroligt mycket marknad att få ta del utav men ställer också höga krav på din personlighet. Ni är ett tight team som tillsammans ska klara av stresstoppar, luncher, helgöppet med mera och man jobbar väldigt nära varandra. Man finns hela tiden tillgänglig för sina kollegor och man hjälps åt om man behöver. Innebär alltså att dagarna kan komma bli ganska ”ryckiga”, ibland lugnt, ibland jättemycket osv. Man behöver vara flexibel och tycka om att varje dag är unik, gör man det kommer man att ha världens roligaste jobb.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Finnvedens Bil med Bemanningspoolen och du kommer att bli anställd hos Finnvedens Bil. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-07-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Pär Cedefors
Telefon 0370304984
Område Värnamo
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo och Peugeot, som är miljö- och kvalitetscertifierade och en helhetsleverantör av verkstad, reservdelar, bilförsäljning, Hertz hyrbilar, Tanka och Tvätta. Finnvedens Bil grundades i Smålandsstenar år 1936 och finns idag på tre orter: Värnamo, Gislaved och Kristinehamn, och ingår i Liljedahl Group.

Liljedahl Group är en familjeägd bolagsgrupp med sju helägda innehav: Elcowire Group, Dahrén Group, Hörle Wire Group, Pronect, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group är även huvudägare i noterade bolaget Bufab AB (publ). Koncernen omsätter cirka 15 miljarder och har drygt 1 500 anställda. Mer information på www.liljedahlgroup.se