Sordin Värnamo AB - INKÖPARE med strategisk inslag

Sordin Värnamo AB - INKÖPARE med strategisk inslag

Vill du arbeta i en miljö med hög kompetens och starkt kvalitetsfokus?

Vår organisation erbjuder dig formbara möjligheter och korta beslutsvägar.


Vår kollega i Värnamo går i pension till våren och vi söker nu Dig som vill arbeta i en central roll där innehållet omfattar stor variation och breda kontaktytor. Det bygger på ett personligt ansvarstagande, öppet och kreativt klimat som präglas av kunnande, förtroende och engagemang. Internt för du ett tätt samarbete med framförallt kundtjänst/marknad och produktion. Vår inköpschef som du rapporterar till har sin placering i Vikmanshyttan och här finner du ett kontinuerligt stöd i olika frågor kopplat till t ex leverantörsavtalen. Våra leverantörer befinner sig både inom Sveriges gränser men vi arbetar också med leverantörer i övriga Europa och Asien. Det kan handla om olika material men främst handlar det om komponenter inom plast och elektronik.

Inköpsarbetet kan övergripande sammanfattas enligt följande;
  • Daglig kontakt med leverantörer
  • Lägga inköp och göra avrop
  • Offertförfrågningar
  • Leveransbevakning
  • Lägga upp och underhålla strukturer i vårt affärssystem
  • Leverantörsuppföljning / besök / utveckling
Proaktiva idéer och förslag på effektiva rutiner kring inköpsprocessen är alltid välkomna. Vi kommer se till att du får en introduktion anpassad efter just ditt behov och förhoppningen är att du ska kunna gå parallellt under en period tillsammans med vår nuvarande inköpare.

Det finns möjligheter att forma och påverka tjänstens långsiktiga karaktär, din personliga utveckling är viktig för oss. Vi välkomnar dig till ett intressant arbete med högkvalitativa produkter och lösningar i fokus!


Vem är du?


Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet från en roll av liknande karaktär. Som person har du förmågan att se helheten, med stor portion sunt förnuft och ett analytiskt förhållningssätt. Du bygger långsiktiga, starka relationer och trivs i en öppen, ansvarsfull miljö och stort individuellt engagemang. Precis som för Sordin bygger din yrkesmässiga framgång på stark laganda och förmågan att samarbeta med fokus på kund och att hitta lösningarna. Andra egenskaper vi värderar mycket högt är prestigelöshet tillsammans med nyfikenhet. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Sordin med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson tel: 073-425 51 11. Ansök snarast på www.finnvedensaljkraft.se. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt fokus på Finnveden Säljkraft är att genom olika insatser göra människor och företag framgångsrika. Vi utvecklar organisationer, ledare och medarbetare via våra fem olika affärsområden Rekrytering, Utbildning, Media, Drivkraft och Affärskraft. Vi tillför energi och kraft där du mest & bäst behöver den. Med en stark tillväxt är vi nu femton medarbetare i teamet, med kontor i Värnamo, Varberg, Örebro och Jönköping.