FSK MEDIA - VIDEOGRAF med säljfokus

FSK MEDIA - VIDEOGRAF med säljfokus


FSK Media
är en del av Finnveden Säljkraft AB som arbetar med främst rörlig bild och att göra människor & företag framgångsrika. Detta i form av såväl marknadsföring & mediaproduktion såsom utbildningar inom dessa områden.

Vi tror på en glädjefylld vardag med mycket energi och framåtlutning. Hos oss är det lika viktigt med lyckade affärer som lyckade pingismatcher. Välkommen med din ansökan om att bli en i vårt team!

Vem är du?
Vi tror att du har en erfarenhet eller utbildning inom film/mediaDessutom har du en säljfokus och brinner för affären. Du söker möjligheten att ingå i ett vinnande lag som brinner för att lära sig mer, utvecklas och vill framåt.

Hur blir din dag?
Hos oss är både dagarna lika och totalt olika. Vissa arbetsuppgifter är som i alla jobb av rutinmässig karaktär, men vi kan lova dig det extra innehållet. Det där oväntade, kreativa och utmanande.

Du får jobba med:
  • Film
  • Foto
  • Sociala medier
  • Marknadsstrategi
  • Hemsidor
  • Eller de nya kunskaper du kan tillföra till vår mediaavdelnig
Plats för tjänsten:
Värnamo/Jönköping/Varberg eller där du är!

KREATIV - TEAMSPELARE - INITIATIVTAGANDE - SÄLJFOKUSERAD

I ansökan, bifoga referensmaterial från tidigare projekt i form av film, länk, bildportfolio eller annan typ av referens som kan visa på dina färdigheter.

Sök redan nu. Urval sker löpande!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt fokus på Finnveden Säljkraft är att genom olika insatser göra människor och företag framgångsrika. Vi utvecklar organisationer, ledare och medarbetare via våra fem olika affärsområden Rekrytering, Utbildning, Media, Drivkraft och Affärskraft. Vi tillför energi och kraft där du mest & bäst behöver den. Med en stark tillväxt är vi nu femton medarbetare i teamet, med kontor i Värnamo, Varberg, Örebro och Jönköping.