TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

En arbetsdag som innesäljare på TOOLS är omväxlande och rolig. Här växlar du mellan att svara på förfrågningar från kund, guida kund inom vårt stora produktutbud, hitta effektiva lösningar för våra kunder och serva dem med uppgifter om pris och leveranstider. Mycket kommunikation sker via telefon och mail, men det ingår också att göra kundbesök hos de kunder du har en etablerad relation med. Du ingår i ett säljteam tillsammans med övriga innesäljare, kundansvariga utesäljare och butiksäljare i försäljningsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och tidigare har erfarenhet från innesälj/Kundservice, har du dessutom annan erfarenhet från att arbetat i en säljande roll är det meriterande. För att klara rollen på bästa sätt bör du ha erfarenhet av produkter inom industri- och byggsektorn. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse, du skall ha arbetat med CRM system tidigare samt vara van användare av Office-paketet. Körkort krävs.

Vem trivs här?

Vi söker dig som är energisk, utåtriktad samt duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Genom ditt strukturerade arbetssätt, har du möjlighet att vara flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden. Som person är du kundorienterad och har en naturlig fallenhet för service och försäljning. Du bör trivas med att arbeta självständigt, samtidigt som du kan samarbeta i teamet bestående av dina närmsta kollegor för att uppnå bästa resultat.

Ansökan

Ansök via rekryteringsverktyg: https://tools.varbi.com/se/what:job/jobID:213049/ Vi kan ej kan garantera ansökningar som inkommer på annat håll. Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökans så snart som möjligt, dock senast den 2018-06-24.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)