Serviceinriktad sjuksköterska - eye clinic scandinavia ab

Serviceinriktad sjuksköterska - eye clinic scandinavia ab

Är du serviceminded, omtänksam och med glimten i ögat?

Eye Clinic i Värnamo söker dig som är sjuksköterska med känsla för service!

Är det dig vi söker?

Vi söker nu en serviceinriktad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Vi erbjuder ett varierande arbete på en av Sveriges modernaste ögonkliniker. Vi är nu på jakt efter dig, som vill arbeta i glatt team där allas insats är lika viktiga. Du arbetar tillsammans med våra optiker, läkare och sköterskor, som alla drivs av att skapa patientupplevelser i världsklass.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Besöksmottagning
  • Telefonrådgivning
  • Vid behov, hjälpa till under operation
Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska och som alltid ger bästa service och bemötande. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av ögon, journalsystemet Cosmic, besöksmottagning och/eller telefonrådgivning. Vi värderar dina personliga egenskaper högt, då vi är ett väl sammansvetsat team där samarbete över gränserna är av största vikt. Förutom att du är noggrann, värdesätter vi att du är engagerad och omtänksam, samt att du har god social förmåga.

Varför Eye Clinic?

Hos oss blir du del av ett riktigt gott gäng och får jobba på en klinik i framkant inom sitt område. På Eye Clinic är vi måna om våra anställda och tar oss an utmaningar som ett team. Du får en gedigen introduktion helt anpassad efter dina behov, erfarenhet och bakgrund. Hos oss blir du del av ett bolag med stora expansionsplaner inför framtiden. Arbetstid 08:00-16:30, måndag-fredag.

I den här rekryteringen samarbetar Eye Clinic Scandinavia AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Senaste ansökningsdag är den 18:e augusti. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EYE CLINIC SCANDINAVIA startades upp 2013 och består idag av 19 personer. Vi är en klinik i framkant inom vårt område, med spännande framtidsplaner.

Eye Clinic var den första privata kliniken i Region Jönköping som blev godkänd som ett alternativ inom Vårdval ögon. Vårt upptagningsområde sträcker sig främst mot Region Jönköping, men även mot Kronoberg, Kalmar, Östergötland, Västra Götaland och Skåne. Förutom sjukvård, har vi även optikerverksamhet via fristående kedjan KLARSYNT (www.klarsynt.se) där våra optiker arbetar med synundersökningar, kontaktlinser och speciallinser.

Läs mer om oss på www.eyeclinic.se