Ewes AB - HR-Specialist

Ewes AB - HR-Specialist

Utan fjädrar stannar världen.

Vill du utveckla och driva HR?

Söker du en arbetsplats med högt i tak och framåtanda?

- Här är din nästa utmaning!

I rollen som HR-specialist driver du HR-relaterade frågor/uppgifter. Du rapporterar till och för ett tätt samarbete med företagets VD, ekonomichef och löneadministration. Du har ett nära samarbete med företagets processägare inom produktion, marknad, utveckling och kvalitet. Det kan t ex innebära rekrytering, introduktionsplanering för nyanställda, kontakt med myndigheter, kompetenskartläggning, hålla organisationen uppdaterad i gällande lagar/avtal, vidareutveckling av HR-funktionen, mm. En stor del av arbetet innebär att jobba nära våra medarbetare med allmänna personalfrågor, agera stöd och finnas tillgänglig för samtal vid behov. Du får stora möjligheter att självständigt driva, sätta rutiner och föreslå förslag till vidareutveckling av denna funktion. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp.

Vem är du?

Du som söker tjänsten bör ha en utbildning inom HR-området. Vi ser också att du har några års arbetslivserfarenhet av HR. Som person är du positiv, förtroendeingivande och prestigelös. Du har ett konsultativt arbetssätt och har lätt för att samarbeta och kommunicera i såväl tal som i skrift. Vidare har du en hög integritet och är van att prioritera i ditt arbete. Du uppskattar att arbeta med frihet under ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Ewes AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 26 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fjädern påverkar hela din vardag, allt från lysknappen till bilen. På Ewes tycker vi inte bara om fjädrar, vi älskar att driva utveckling och kundrelationer framåt!

Ewes grundades 1935. Vår kärnkompetens är konstruktion och produktion av stålfjädrar, stödkorgar och emissionselektroder. Koncernen har ca. 100 medarbetare i Bredaryd, Serbien, Bosnien och Kina. 35% av produktionen går på export. Omsättning ca. 150 mSek.