Mekaniker till DS Smith, Värnamo

Mekaniker till DS Smith, Värnamo

Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker har du ansvaret för det mekaniska underhållet på vår maskinpark. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att säkerställa och förbättra tillförlitligheten på våra maskiner genom förbättringsarbete och förebyggande underhåll men även delta under akuta uppdrag. Visst installationsarbete ingår också.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ingår i underhållsavdelningen, arbetet innebär viss skiftgång

Mer information om tjänsterna kan du få av Mikael Ohlsson 0370-422 18.

Erfarenhet/kravprofil

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning och har jobbat som mekaniker inom producerande verksamhet. Det är en stor fördel om du även har god elförståelse.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du i ditt jobb kommer att tillhöra en serviceavdelning. Du har ett högt säkerhetstänk och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och drivande. Problemlösning kommer bli en del av din vardag så du har ett analytiskt, kreativt och kundorienterat förhållningssätt.

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dssmith.com/
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär.