Mekaniker/smörjare

Mekaniker/smörjare

Arbetsuppgifter
I rollen som mekaniker/smörjare har du ansvaret för det mekaniska underhållet på vår maskinpark. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att säkerställa och förbättra tillförlitligheten på våra maskiner genom förbättringsarbete och förebyggande underhåll men även delta under akuta uppdrag. Visst installationsarbete ingår också.

Erfarenhet/kravprofil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning och har jobbat som mekaniker/smörjare inom producerande verksamhet. Det är en stor fördel om du även har god elförståelse.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du i ditt jobb kommer att tillhöra en serviceavdelning. Du har ett högt säkerhetstänk och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och drivande. Problemlösning kommer bli en del av din vardag så du har ett analytiskt, kreativt och kundorienterat förhållningssätt. Du har också god datorvana och kommunicerar på engelska då du kommer ha kontakter med leverantörer från andra länder.

Tjänstenär en tillsvidareanställning och ingår i underhållsavdelningen, arbetet innebär viss skiftgång.

Mer information om tjänsterna kan du få av underhållschef Conny Björk 0370-421 89.

Välkommen att registrera din ansökan på: https://www.dssmith.com/packaging/about/careers/job-vacancies/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte utan skicka din ansökan redan idag! Dock senast söndagen den 1 juli.
Mer info
Kontaktperson Conny Björk
Telefon 0370-421 89
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)