Industrielektriker.

Industrielektriker.

Om tjänsten

Vi söker nu en Industrielektriker Natt för direktrekrytering till D.S Smith i Värnamo. Du kommer att ingå i underhållsavdelningen som består av två team, inriktade mot El och Mekanik. Som Industrielektriker samarbetar du med mekanikerna både med att förebygga och avhjälpa både fel och underhåll på företagets produktionsanläggning. Tillsammans består underhållsavdelningen av 16 personer och i det dagliga arbetet kommer du att utföra kalibreringar och kontroller, nyinstallationer samt utbyte av befintliga installationer. I din roll som industrielektriker arbetar du också med förebyggande underhåll och planerar detta tillsammans med arbetsledaren. Jobbet på underhållsavdelningen ställer krav på samarbets- och initiativförmåga då det akuta underhållet i produktionen kan uppstå tvärt och när man minst anar det. Vi söker dig som lägst har en el-teknisk gymnasial utbildning alternativt en eftergymnasial yrkesutbildning inom el. Tidigare erfarenhet från liknande arbete samt kunskaper inom PLC felsökning och arbete med frekvensstyrning är meriterande men inget krav. Du är van att jobba självständigt när så behövs och inte rädd för att ta egna beslut utifrån din kompetens och erfarenhet.

D.S Smith erbjuder en kamratlig arbetsmiljö i en modern och industrimiljö där man delar med sig av kunskap och erfarenheter för att utvecklas tillsammans. Ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik på ett företag där nya investeringar och utveckling är en del av vardagen.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Arbetstid: Nattskift

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du har följande kunskaper/erfarenheter:
  • Färdigutbildad elektriker
  • Ett par års erfarenhet av arbete som industrielektriker
  • Mekanisk förståelse och intresse att utvecklas i din yrkesroll
  • Har kunskap i felsökning och förståelse för felsökning via PLC
  • Behärskar svenska, vardagligt språk i engelska samt innehar goda datorkunskaper
Som person önskar vi att du:
  • Har ett högt säkerhetstänk
  • Har en god samarbetsförmåga
  • Är driven, självgående, ansvarstagande och ordningsam
Grundkompetens inom ellära enligt ovan är krav för tjänsten men intresse, inställning och engagemang är andra egenskaper som värderas högt. Stor vikt kommer att läggas på din personlighet. Är du rätt person kommer det finnas kollegor som är beredda att investera i både dig som person och i din personliga utveckling.

Kanske arbetar du idag som servicetekniker eller installatör av elektrisk utrustning, kontrollerar, reparerar el- och automatik utrustningar och vill vidareutvecklas, då kan detta vara tjänsten för dig.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare anställning på underhållsavdelningen, där arbetet bedrivs i 2-skift samt nattskift. Utannonserad tjänst avser nattskift.

Är du intresserad och har frågor är du välkommen att kontakta Nicklas Erlandsson på 0370-304981.eller

mail till nicklas@bemanningspoolen.se

Du ansöker om tjänsten med personligt brev och CV via länken.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Nicklas Erlandsson
Telefon 0370304981
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialister på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Förpackningarna förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. DS Smiths kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. I Sverige finns DS Smith på åtta olika orter med cirka 600 anställda medarbetare. Företaget finns i totalt 37 olika länder.