Elektriker, DS Smith, Värnamo

Elektriker, DS Smith, Värnamo

Arbetsuppgifter
I rollen som elektriker har du det ansvaret för det elektriska underhållet på vår maskinpark och fastighet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att lösa akuta uppdrag samt säkerställa och förbättra tillförlitligheten i på våra maskiner genom förbättringsarbete och förebyggande underhåll. Visst installationsarbete ingår också.

Mer information om tjänsterna kan du få av Mikael Ohlsson 0370-422 18.

Erfarenhet/kravprofil
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har jobbat som det inom producerande verksamhet. Det är en stor fördel om du även har god mekanisk förståelse. Vi har en hög grad av automatisering i vår maskinpark så det är en fördel om du har kunskap om felsökning/programmering via PLC.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du i ditt jobb kommer att tillhöra en serviceavdelning. Du har ett högt säkerhetstänk och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och drivande. Problemlösning kommer bli en del av din vardag så du har ett analytiskt, kreativt och kundorienterat förhållningssätt. Du har också god datorvana och kommunicerar på engelska då du kommer ha kontakter med leverantörer från andra länder.

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dssmith.com/
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär.