Underhållschef

Underhållschef

Är du vår nya Underhållschef?

För att bekämpa klimatförändringarna och dess effekter behöver framtiden bättre plast. Det är därför vi har som uppdrag att förbättra polyetenbaserad plast och göra allt från tillverkningsprocessen till slutprodukten verkligt hållbart. Till våren flyttar vi därför hela verksamheten till vår nybyggda produktionsanläggning vid Bredasten i Värnamo, allt för att möta ökad efterfrågan och krav på våra produkter och tjänster.

Vår underhållsavdelning består av 4 medarbetare med ansvar för driftsäkerheten av vår produktionsutrustning, vilket omfattar såväl mekaniskt som elektriskt underhåll och akutunderhåll. Som underhållschef hos oss ansvarar du för underhållsavdelningens uppsatta mål med fokus på driftsäkerhet genom att alltid sträva till att förbättra vår verksamhet. Du planerar, leder och fördelar arbetet, för att vi på ett säkert och effektivt sätt levererar våra produkter i rätt tid och med högsta kvalitet. Du ingår i företagets styrgrupp och rapporterar till företagets Produktionschef.

Du har förmodligen god erfarenhet som service- eller underhållstekniker eller liknande och kanske ser du denna roll som ett naturligt steg i din fortsatta yrkeskarriär.

Huvudsakliga ansvarområden:
  • Personal- och budgetansvar
  • Strategiskt och operativt underhållsarbete
  • Löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbete
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsarbete på din avdelning
  • Ansvara för akuta underhåll
  • Planera och genomföra förebyggande underhåll
  • Löpande kontakter med maskinleverantörer
För att lyckas i rollen är du teknisk kompetent, är beredd att lära dig och har en naturligt förhållningssätt till ett coachande och närvarande ledarskap. Du har ett stort engagemang för att leda och motivera dina kollegor. Du är lagspelaren som genom gemensamma ansträngningar bidrar till att utveckla avdelningen och företaget. Du är en engagerad person som trivs med ordning och reda. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Hos oss får du arbeta i en spännande och varierande vardag med individen i fokus. Vår innovationskraft är hög liksom takten på maskininvesteringar. Vi erbjuder en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där dina utvecklingsmöjligheter enbart beror på dig själv.

Under våren 2021 kommer Doxa Plastics att flytta verksamheten till en större, nybyggd och mer ändamålsenlig produktionsanläggning att fortsatt växa i.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Codeq AB. Du ansöker till tjänsten genom codeq.se. Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90. Vi praktiserar löpande urval i denna rekrytering så vi tar gärna emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Värnamo.
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Övrigt: Beredskap och helgjour var 3:e vecka med förväntad inställelsetid om ca 60 minuter ingår i tjänsten. Tjänsteresor i Sverige och utomlands förekommer.
Mer info
Kontaktperson Daniel Segerfeldt
Telefon 0706702585
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WE STRETCH POSSIBILITIES.

En snabbfotad aktör som drivs av innovation.

Efterfrågan på industriell förpackning växer över hela världen och applikationerna blir mer avancerade och mångsidiga. Sedan början av 90-talet tillverkar Doxa Plastics sträckfilmer, tunna plastfolier som används för emballering av produkter. Vi ligger i framkant när det handlar om miljövänlig produktion tillsammans med högsta kvalitet på våra produkter. All förpackningsfilm som vi producerar är återvinningsbar och vi återanvänder 100 % av allt kasserat material i produktionen. Vi är 30-talet anställda och omsätter ca 220 MSEK varav ca 70 % exporteras till våra kunder runtom i Europa.