1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Värnamo

Arbetsuppgifter

Är du vår nya Platschef med snabba fötter?
Vi på Derome fortsätter vår expansionsresa i Småland och tar nästa steg i satsningen genom att öppna en bygg- och industrihandel i Värnamo! Vi söker dig med drivkraft och en vinnande attityd som vill göra Derome till kundernas förstahandsval. Som Platschef har du det operativa ansvaret på anläggningen. I rollen ingår egen försäljning och säljcoachning av medarbetare. Du har personalansvar samtidigt som du driver och utvecklar anläggningen efter fastställd affärsplan. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med våra yrkeskunder vilket förutsätter en samarbetsförmåga och hög serviceanda.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen har du ett affärsinriktat och serviceinriktat förhållningssätt och startar gärna aktiviteter för att öka både försäljning och service på anläggningen. Du är duktig på att skapa ordning och struktur och se till att förändringar genomförs och efterlevs med motivation och engagemang. Du har en bred kunskap inom bygg- och järnhandel samt ekonomi- och budgetansvar. Sälj- och ledarskapsutbildning samt erfarenhet av försäljning till proffsbyggare ses som meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i Värnamo.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Divisionschef Kristian Andersson på tele. 0340- 666566

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-02-07
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se