Kundansvarig säljare

Kundansvarig säljare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Värnamo

Arbetsuppgifter

Deromes satsning går som tåget! Ambitionen är att vara proffskundernas förstahandsval på bygg- och industrihandelsmarknaden. Nu öppnar vi ytterligare en bygg- och industrihandel - i Värnamo, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Rollen som kundansvarig säljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas totala behov av byggmaterial och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning och som stöd har du innesäljare som sköter orderläggning och leverensbevakning. Du kommer att ha eget kundansvar och egen försäljningsbudget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att göra affärer i ett högt tempo. Du är en serviceinriktad lagspelare som arbetar på ett strukturerat sätt och har kunskap och erfarenhet av branschens produkter. Det är ett plus om du behärskar tungt byggmaterial och byggteknik. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse Placering är i Värnamo.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Regionchef Andreas Berg på telefonnummer 0370-34 39 01.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 7 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-03-07
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se