1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Anderstorp

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en platschef till vår anläggning i Anderstorp!
Som platschef har du ansvaret för den dagliga driften, resultat och budget för din anläggning. Rollen som platschef innebär till stor del egen försäljning samt säljcoaching av medarbetare - du arbetar kontinuerligt med att driva och utveckla anläggningen framåt! Du har en egen kundportfölj och en viktig uppgift i det dagliga arbetet är att säkerställa att våra proffskunder får bästa möjliga service.

Du har även ansvar för anläggningens arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, som operativt handläggs av lagerchef.
Som platschef har du övergripande verksamhetsfokus och i egenskap av ledare är det du som visar vägen för dina medarbetare. Du rapporterar till regionchefen.

Vem är du?
  • Du är en person som trivs och hämtar energi i kundmötet.
  • Har erfarenhet från detaljhandeln och vana av försäljning till proffsbyggare.
  • En ledare som framgångsrikt kan leda och utveckla andra människor.
  • Du är affärsmässig och har fokus och vilja att driva din anläggning på bästa sätt för att nå resultat.
  • Du är initiativrik och har god samarbetsförmåga.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer och förstår vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av att leda medarbetare inom bygg och/eller detaljhandeln samt goda produktkunskaper från byggbranschen. Du har ett affärsinriktat förhållningssätt och initierar aktiviteter för att öka såväl försäljning som service på anläggningen. Som ledare har du erfarenhet av att få medarbetarna att leverera till en hög servicenivå. För att lyckas i tjänsten bör du vara en person med stort driv och engagemang.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Anderstorp.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Regionchef Andreas Berg på telefonnummer 0370-34 39 01 .

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 7 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-03-07
Mer info

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se