IT - TEKNIKER - Datakraft i Småland AB

IT - TEKNIKER - Datakraft i Småland AB

Är du en IT-teknisk lagspelare?

Kombinerar du problemlösning med kundservice i toppklass?

Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du levererar moderna IT-tjänster i världsklass?

Då är det dig vi söker!

Datakraft fungerar som en extern IT-avdelningen på kunds företag. Vi tillför de resurser, den kunskapen och den kompetens som behövs för att allt ska fungera bra.
Vi är experter på IT drift och utveckling av IT system.
Varför ska du söka till tekniker på Datakraft? Vi har bra personalpolicy och låg personalomsättning. Vi ger alla individer på företaget bra förutsättningar för att utvecklas.

Hos Datakraft är teamwork på riktigt, vilket gör att du tillsammans med kollegor uppfyller kundens behov. Din utveckling och vår strävan att alltid ge dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö är nyckelfaktorer som gör att vi också ger våra kunder en driftsäker, långsiktig och anpassad IT-miljö.

Hos oss blir du en av ca 20 tekniker som dagligen arbetar i en IT-teknisk miljö med varierande uppdrag inom bland annat säkerhet, molntjänster och mycket mer. Du kommer att ingå i ett team med 3-4 personer där ni tillsammans har ett gemensamt kundansvar. Dessutom kommer du att få förtroendet att axla ett eget ansvarsområde i gruppen som t ex Microsoft 365, Vmware, IT-säkerhet, Citrix m fl. Rollen innebär att du deltar i specifika projekt tillsammans med andra konsulter och du har frekvent kontakt med kunder. Tillsammans utvecklar vi framtidens IT-tjänster.

Vem är du?

Framförallt tror vi att du har ett stort IT-tekniskt intresse och en problemlösande inställning. Din kompetens kan härstamma från yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom området IT/Teknik.

Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Vi gillar, precis som du, att ta ansvar för vår egen insats med både driv och entusiasm både i interna uppgifter som i externa uppdrag. Du trivs bäst i en miljö som bygger på teamwork med en gemensam målsättning att ge kunden bästa kvalitet och service. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta, att ge stöd och energi till din omgivning både med din kompetens eller bara genom att bjuda på ett skratt.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till ett framgångsrikt bolag med lagkänsla, som ger lokala företag kraft och ökad lönsamhet. Med personlig service, nära samarbete bygger vi långsiktighet och förtroende.

I denna rekrytering samarbetar Datakraft i Småland AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi arbetar med löpande urval.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 okt 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.