Färdig eller blivande SYSTEMUTVECKLARE! - Datakraft i Småland AB

Färdig eller blivande SYSTEMUTVECKLARE! - Datakraft i Småland AB

Kan du programmera eller har du grundkunskaper som du vill utveckla med oss??

Söker du företaget som vill satsa på din utveckling?

Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du erbjuder IT-tjänster i världsklass?

Då är det dig vi söker!

Om företaget

Datakraft fungerar som en extern IT-avdelningen på kunds företag. Vi tillför de resurser, den kunskapen och den kompetens som behövs för att allt ska fungera bra.
Vi är specialister på affärsutveckling och har lång erfarenhet av affärssystem och konsultation.
Varför ska du söka till utvecklare på Datakraft? Vi har bra personalpolicy och låg personalomsättning. Vi ger alla individer på företaget bra förutsättningar för att utvecklas.

SYSTEMUTVECKLARE hos oss!

Som systemutvecklare hos Datakraft kommer du jobba nära övriga konsulter och våra kunder för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar kundens arbete i affärssystemet Pyramid. Programmeringen görs i affärssystemet Pyramid och handlar om att utveckla grundmoduler och bygga egna lösningar som integreras med affärssystemet i stort. Erforderlig certifiering kommer att ske för att få tillgång till programmeringsverktyget som används.

Hos Datakraft är teamwork på riktigt, vilket gör att du tillsammans med kollegor uppfyller kundens behov. Din utveckling och vår strävan att alltid ge dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö är nyckelfaktorer som gör att vi också ger våra kunder en driftsäker, långsiktig och anpassad IT-miljö.

Vem är du?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT. Du kan också ha basala kunskaper inom programmering som tillsammans med yrkeserfarenhet och din vilja, ger dig möjligheten att utvecklas inom systemutveckling och programmering. Självklart kan du också vara en erfaren programmerare som söker nästa utmaning.

En del kallar det "nördigt" att ha stort engagemang i olika intressen och hobbys. Vi gillar den egenskapen, vi kallar det nyfikenhet och driv. För oss är det vår vardag att ibland vara lite "nördiga". Vi gillar att förstå saker och fördjupa oss. Vi gillar, precis som du, att ta ansvar för vår egen insats med både driv och entusiasm både i interna uppgifter som i externa uppdrag. Du trivs bäst i en miljö som bygger på teamwork med en gemensam målsättning att ge kunden bästa kvalitet och service. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta, att ge stöd och energi till din omgivning både med din kompetens eller bara genom att bjuda på ett skratt.

Tidigare erfarenheter i affärssystem eller kunskaper i Excel och BI är meriterande.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till ett framgångsrikt bolag med lagkänsla, som ger lokala företag kraft och ökad lönsamhet. Med personlig service, nära samarbete bygger vi långsiktighet och förtroende.

I denna rekrytering samarbetar Datakraft i Småland AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi kommer att arbeta med ett löpande urval. Är du intresserad? Vänta inte för länge!

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.