Datakraft i Småland AB - VERKSAMHETSKONSULT

Datakraft i Småland AB - VERKSAMHETSKONSULT

Gillar du IT? Vi har en plats i laget!

Vi tror på lagspel. Hos oss är det viktiga att vi presterar tillsammans. Tänker du som oss?

Vi jobbar nära våra kunders verksamhet. Kanske är du IT-ansvarig eller systemansvarig på ett företag och vill ta steget att varje dag hjälpa andra att få fördelarna med bra IT?Datakraft är inne i en intressant fas och vill förstärka sitt team i Värnamo. Som verksamhetskonsult på Datakraft kommer du att jobba i ett team och bidra till utvecklingen hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher. Din arbetsdag blir varierande, med besök hos kund, självständigt arbete och framförallt teamwork med dina duktiga kollegor. Din huvudsakliga uppgift blir att förstå kundens verksamhetsbehov och tillsammans med ett team från Datakraft omsätter du behovet i verksamhetsnytta i ett systemstöd. Allt för att skapa en så optimerad process som möjligt och stärka våra kunders konkurrenskraft och utveckling.

Datakraft erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget prioriterar personalens utveckling och trygghet genom utbildningsmöjligheter, individuella utvecklingsplaner och ett tydligt fokus på en hållbar arbetsmiljö där framgången skapas genom ett utvecklat och inspirerat arbetssätt i team.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet från t ex handel, ekonomi, produktion eller logistik, där du aktivt använder systemstöd. Du har kanske en roll där du ansvarar, bevakar och bygger rutiner i ett systemstöd eller har implementerat och utvecklat IT-system för en verksamhet. Vi ser positivt på en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller inom logistik, ekonomi eller IT. Men vi värdesätter även yrkeserfarenhet som givit dig förståelse för affärssystemsimplementeringar och logik i verksamhetsprocesser.

Som person bygger du hållbara och långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Datakrafts kundrelationer ska lede till värdefull utveckling för båda parter. Du vill, precis som gänget på Datakraft, ha roligt på jobbet i en miljö som är både utvecklande och lönsam.

Kunskaper i Excel och BI är meriterande.

Vill du jobba med IT på ett verksamhetsnära, utvecklande och personligt sätt? Då är det Datakraft som gäller. Ta en plats i laget! Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft i Småland AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.