Datakraft i Småland AB - SÄLJARE

Datakraft i Småland AB - SÄLJARE

Vill du erbjuda något som verkligen gör skillnad och förbättrar företag?

Du tycker teknik är kul precis som vi, men gillar kundbesöket ännu mer!

Vi tror på lagspel. Hos oss är det viktiga att vi presterar tillsammans. Tänker du som oss?

Datakraft är inne i en intressant fas och vill förstärka sitt team i Värnamo. Din huvudsakliga uppgift blir att förstå kundens verksamhet och behov samt presentera optimala lösningar ur Datakrafts tjänsteutbud. Som säljare på Datakraft jobbar du både självständigt och i ett team. Du förbereder, planerar och genomför kundbesök hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher i GGVV-regionen.

Vem är du?

Som säljare är du både driven och strukturerad. Ditt engagemang och kundfokus tillsammans med en stark social förmåga blir viktiga framgångsfaktorer. Du är en lyhörd lagspelare som har lätt för att samarbeta med kunder och medarbetare. Du trivs i en öppen och generös atmosfär som prioriterar kvalitet och hög servicenivå.

Din bakgrund kan variera. Gillar du teknik och IT är det positivt, men det är framförallt din erfarenhet och dina kunskaper inom försäljning och kundhantering som blir avgörande. Du kanske arbetar i en säljande roll idag och söker en ny utmaning i en spännande bransch. Har du de rätta egenskaperna och färdigheterna kommer Datakraft ge dig de branschspecifika kunskaperna du behöver för att lyckas. Datakraft prioriterar din trygghet, arbetsmiljö och utveckling.

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft med Finnveden Säljkraft. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se senast den 20 november.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.