Datakraft i Småland AB - PROGRAMMERARE

Datakraft i Småland AB - PROGRAMMERARE

Kan du programmera och söker en arbetsplats som erbjuder äkta lagkänsla?

Söker du företaget som vill satsa på din utveckling?

Vill du ha roligt på jobbet samtidigt som du erbjuder IT-tjänster i världsklass?

Då är det dig vi söker!

Om företaget

Datakraft fungerar som en extern IT-avdelningen på kunds företag. Vi tillför de resurser, den kunskapen och den kompetens som behövs för att allt ska fungera bra.
Vi är specialister på affärsutveckling och har lång erfarenhet av affärssystem och konsultation.
Varför ska du söka till programmerare på Datakraft? Vi har bra personalpolicy och låg personalomsättning. Vi ger alla individer på företaget bra förutsättningar för att utvecklas.

Programmerare hos oss!

Som programmerare hos Datakraft kommer du jobba nära kunderna för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar kundens arbete i affärssystemet Pyramid. Programmeringen görs i affärssystemet Pyramid och handlar om att utveckla grundmoduler och bygga egna lösningar som integreras med affärssystemet i stort. Erforderlig certifiering kommer att ske för att få tillgång till programmeringsverktyget som används.

Hos Datakraft är teamwork på riktigt, vilket gör att du tillsammans med kollegor uppfyller kundens behov. Din utveckling och vår strävan att alltid ge dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö är nyckelfaktorer som gör att vi också ger våra kunder en driftsäker, långsiktig och anpassad IT-miljö.

Vem är du?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt ekonomi eller ingenjör. Dessutom har du arbetslivserfarenhet och förståelse eller erfarenhet av programmering. Har du dessutom kunskaper i affärssystemslogik är det meriterande. Vi är starkt lokalt förankrade och ser med fördel att du bor inom rimligt avstånd till din placeringsort, som är i Värnamo.

Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Vi gillar, precis som du, att ta ansvar för vår egen insats med både driv och entusiasm både i interna uppgifter som i externa uppdrag. Du trivs bäst i en miljö som bygger på teamwork med en gemensam målsättning att ge kunden bästa kvalitet och service. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta, att ge stöd och energi till din omgivning både med din kompetens eller bara genom att bjuda på ett skratt.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till ett framgångsrikt bolag med lagkänsla, som ger lokala företag kraft och ökad lönsamhet. Med personlig service, nära samarbete bygger vi långsiktighet och förtroende.

I denna rekrytering samarbetar Datakraft i Småland AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en system- och tjänsteverksamhet som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.