Affärssystemskonsult trainee - datakraft i småland ab

Affärssystemskonsult trainee - datakraft i småland ab

Vill du utveckla din talang hos oss?

Vi tror på lagspel. Hos oss är det viktiga att vi presterar tillsammans. Tänker du som oss?

Traineeprogrammet är ett första steg i din karriär. Hur långt du kan gå? Det är upp till dig! Vi ger dig möjligheten att bli en framgångsrik Affärssystemskonsult!

Målet är att du som affärssystemskonsult på Datakraft ingår i ett team och som bidrar till utvecklingen hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher. Din blivande arbetsdag blir varierande, med besök hos kund, självständigt arbete och framförallt teamwork med dina duktiga kollegor. Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa kunder tillsammans med ditt team från Datakraft att omsätta verksamhetsnyttan i deras verksamhet i ett affärssystemstöd. Allt för att skapa en så optimerad process som möjligt och stärka våra kunders konkurrenskraft, utveckling och arbetsrutiner.

Programmet är ett handledningsprogram, där du successivt tillsammans med handledare och våra team på Datakraft påbörjar din resa som affärssytemskonsult.

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller liknande inom området ekonomi, produktion eller logistik.

Som person är du social och relationsskapande. Du är nyfiken och hungrig på att lära dig mer, i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av lagspel och personlig utveckling.

Vill du jobba på ett verksamhetsnära, utvecklande och personligt sätt? Då är det Datakraft som gäller. Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft i Småland AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.