Säljsupport till DS Smith i Värnamo

Säljsupport till DS Smith i Värnamo

Om du vill jobba med något utöver det vanliga

Specialprodukter och Farligt Gods - en nisch inom DS Smith som vänder sig till kunder med mycket speciella förpackningsbehov. Med andra ord inget vi förväntar oss du ska kunna så snart du kliver över tröskeln. Men något du lär dig av intresse, vilket gör dig till en oumbärlig hjälp åt dina säljkollegor på fältet. Samtidigt som du bygger egna kundrelationer, med allt vad det innebär.

Säljsupport
Vi söker dig som önskar ett omväxlande jobb och vill jobba i ett inspirerande team inom försäljning där du kan bidra med din positiva energi.

Som säljsupport
på DS Smith har du kunden i fokus. Du är den administrativa spindeln i nätet som stöttar dina säljkollegor på fältet och får saker att hända på kontoret. Kundkontakt från insidan som innebär att underhålla våra befintliga kunder men också bearbeta nya projekt är en del av denna tjänst.

Vi fäster stor vikt
vid personliga egenskaper och tror att rätt person för jobbet har lätt för att samarbeta.
Du är serviceinriktad, strukturerad och har sinne för siffror. God kommunikationsförmåga är viktigt för att lyckas i rollen. Du är affärsmässig och har en hög ambitionsnivå. En lämplig bakgrund är gymnasieutbildning med ekonomisk/teknisk inriktning eller erfarenhet av liknande tjänst.

Vi ser gärna att du har en vana att jobba i affärssystem och att du har kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel. Då du har kontakt med kunder och leverantörer både i Sverige och utomlands så är svenska och engelska ett krav.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.
Du är välkommen att registrera din ansökan senast den 10 Maj. Urval kommer ske löpande. Tjänsten är tillsvidare med tillträde omgående.
Placeringsort Värnamo

För ytterligare info kontakta:
Sofie Andersson Sales Manager Förpackningsservice, telefon 0370-423 12
Victoria Ersson Senior HR Business Partner, telefon 0370-422 63

I denna rekrytering har DS Smith valt att samarbeta med Adecco för annonsering och slutintervjuer.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.