Distriktansvarig säljare
Värnamo

DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med verksamhet i 37 länder med ca 32 000 medarbetare, ca 600 i Sverige. Vårt erbjudande består av att ta fram förpackningslösningar i wellpapp, både kundunika och av standardmått. Utöver detta tillhandahåller vi ett sortiment av kompletterande emballage, ex. utfyllnadsmaterial, stötskydd och förslutning, för att kunna ge kundanpassade lösningar efter behov.

Vårt arbetssätt har gett oss en ledande position på marknaden och ditt uppdrag blir att vara med och befästa och vidareutveckla vår position.

 

"Fördelarna med att jobba inom DS Smith är att få jobba med alla branscher och veta att alla kunder behöver något ur vår portfölj + att ingen kund är för liten eller för stor för oss. Om man vill jobba med relationsbyggande försäljning är det på DS Smith man vill vara."

- Sofie Andersson, Sales Manager

Läs mer om vad Sofie och Magnus har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ds-smith

 

Om arbetet
Som distriktansvarig säljare hos oss på DS Smith Förpackningsservice arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga kunder inom ditt affärsområde och tillsammans med kollegor från våra två andra affärsområden Well och Point of Sales.

Du förväntas ha en hög aktivitet ute på marknaden och aktivt söka upp nya kontakter. Fokus ligger på att utveckla kunder inom segmenten industri / underleverantörer till industri, E-handel och FMCG.

Du utgår från kontoret i Värnamo, med möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen för affärsområdet som finns i Värnamo och samarbetar med dina säljkollegor, säljsupport och externa leverantörer.

Vi erbjuder
Ett självständigt och varierande arbete i ett 
multinationellt, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer att ha stöttande och engagerade kollegor.

Hos oss får du arbeta kvalitativt med dina kunder och du får goda utvecklingsmöjligheter både på kort och lång sikt i din roll och inom bolaget. Du erbjuds en bred och stimulerande roll, där du kommer att få lära dig mycket, en roll som aldrig blir monoton.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att ha många kontaktytor då du kommer att samverka med samarbetspartners internt såväl som externt. 
Det är viktigt att du kan planera din tid för att kunna hantera parallella uppgifter och du är mer av en generalist, som kan lite om mycket, än en specialist som gillar att jobba i detaljer. Du är trygg i att arbeta självständigt och har vana att driva dig framåt mot tydliga mål med hög motivation.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av komplex försäljning på fältet
  • Ett stort affärssinne
  • God IT-vana och hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • B-körkort  

Har du erfarenhet inom E-handel, tredjepartslogistik eller snabbrörliga branscher är det meriterande

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Anna Strid på 08-514 81 649.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

DS Smith är specialist på kundspecifika emballage med tonvikt på design och service nära kunden. Vi utvecklar och tillverkar förpackningar, huvudsakligen i wellpapp, med avsikten att förbättra inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Det breda kunderbjudandet består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display och Förpackningsservice. DS Smith i Sverige har 600 anställda och omsätter ca 1,9 miljarder SEK. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. Läs gärna mer om oss på: www.dssmith.com

Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!