Crenovagruppen ab - ekonomiansvarig

Crenovagruppen ab - ekonomiansvarig

Är stabilitet och engagemang viktigt för dig?

Vill du arbeta i en öppen och jordnära miljö?

Då kan det vara just DIG vi vill hälsa varmt välkommen som ny kollega. P g a en pensionsavgång förstärker vi vår ekonomifunktion.

Hos oss blir du en viktig lagspelare där du har ett tätt samarbete med flera personer i bolaget i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat. Dina kunskaper, idéer och erfarenheter för effektiva arbetssätt tas gärna emot och du kommer vara högst delaktig i att forma framtida innehåll och utveckling av tjänsten.

Du ansvarar för det dagliga ekonomiarbetet, vilket i stora drag innefattar områden som löpande bokföring, redovisning, genomförande av bokslut, lönehantering, externa kontakter i olika ärenden och upprättande av delårsrapporter/deklarationer mm. Utöver ekonomiuppgifter blir du involverad och delaktig i företagets strategiska arbete samt ingår i ledningsgruppen. Tjänsten innehåller HR-uppgifter.

Företaget har investerat i bra IT-stöd för en effektiv och trygg verksamhet. Vi jobbar i Kontek, Visma samt ett branschanpassat system. Vi är flexibla gällande arbetstid och kan tänka oss både del- och heltid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi värderar högt din erfarenhet och mognad i arbetsuppgifterna samt ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt. Egenskaper som strukturerad, effektiv och noggrann är självklara i denna roll. Du är van att driva dig själv med ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt, där ständiga förbättringar är viktigt. Du har god IT-vana och har god verbal och skriftlig förmåga.

I denna rekryteringen samarbetar Crenovagruppen AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Historien om Crenova är delvis historien om att hitta en ny plats och våga starta något från början. Att våga hoppa rakt ut i det okända och lyckas bli en viktig del av en gemenskap. I Värnamo, mitt i de småländska skogarna.

1998 grundades Crenovagruppen och vi är idag 70-talet anställda inom renhållning, fastighet- och trädgårdstjänster. Värnamo är fortfarande basen för vår verksamhet och vi finns även i Jönköping och Höglandet.

Mycket har skett och förändrats sedan starten på 1970-talet men vissa grundläggande värderingar finns med som en röd tråd. Vi arbetar fortfarande med dessa ledord i fokus; entreprenörsskap, kundfokus, omtanke, förändringsvilja, långsiktighet och hög affärsetik.