Kvalitets- och verksamhetskoordinator

Kvalitets- och verksamhetskoordinator

För vår uppdragsgivares räkning söker vi dig som gillar varierande arbetsuppgifter, där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att ha en nyckelroll med att stötta kollegor, verksamheten och koordinera aktiviteter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Koordinera kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.
  • Samordnare av IT-relaterade frågor för och med kollegor samt externa leverantörer.
  • Koordinera och ansvara för förutbestämda utbildningsinsatser.
  • Offertförfrågningar inom ansvarsområdet.
  • Allmänt administrativt stöd och support till verksamheten.
Vi tror att du har några års erfarenhet i roller där internservice är en viktig funktion. Du har god vana och ser en utmaning i att hantera många förekommande uppgifter samtidigt, vilket betyder att du är såväl strukturerad och ordningsam. Du är en skicklig användare av Officepaketet. Du känner en stolthet i att supportera kollegor och uppfattar stödfunktionen som en viktig del i företaget.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Rekryteringen genomförs av Codeq och du blir direkt anställd av vår uppdragsgivare. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90. Vi praktiserar löpande urval varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista dag för ansökan.

Sista ansökningsdag: 2 mars

Anställningsform: Heltid tillsvidare.

Placering: GGVV-området

Tillträde: Snarast, dock efter överenskommelse

Övrigt: Körkort och tillgång till egen bil är ett krav
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. sex medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm.