Censit AB - TEKNISK SÄLJARE till bransch i framkant

Censit AB - TEKNISK SÄLJARE till bransch i framkant

Vi är en mindre organisation där din insats gör skillnad!

Vi på Censit är i ett spännande och expansivt skede och förstärker nu organisation med en TEKNISK SÄLJARE till kontoret i Värnamo!

Rollen som Säljare hos oss har en rådgivande karaktär där du skapar långsiktiga affärsrelationer genom engagemang, uthållighet, teknisk kompetens och förtroende. Du ingår i vårt team på 5 personer och tillsammans arbetar vi starkt målinriktat med affärsmässigt fokus.

Tjänsten innebär att du skall utveckla och fördjupa långsiktiga affärsrelationer med nya och befintliga kunder. Du får stort eget ansvar för affären och driver säljprocessen från kundbesök, prissättning och offertframtagning till förhandling, avtal, leverans och uppföljning. Vi räknar med ca 2 resdagar i veckan.

Du får möjligheten att representera ett starkt varumärke med kvalitetsprodukter och en produktportfölj utöver det vanliga.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett väletablerat familjärt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör, där vi skapar förutsättningar tillsammans!Vem är du?

Vi söker dig som i första hand som har erfarenhet av försäljning inom industrin samt en god affärsmässig förståelse. Har du teknisk utbildning inom automation eller el är det en stor fördel. Branschkunskap är positivt, men framförallt värdesätter vi ditt driv och din sociala kompetens som skapar långsiktiga affärsrelationer.

Ditt engagemang och tålamod stärker kundrelationerna och utvecklingen av försäljningen. Du har ett målinriktat och strukturerat arbetssätt där du trivs lika bra ute på fältet som med administrativa uppgifter inne på kontoret. Du blir en viktig representant och ambassadör för oss. Du behärskar engelska språket bra och är van användare i MS Office.

Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sanna Thituson, 073-425 51. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast den 5 december 2019. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Censit.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Censit AB´s fokus har alltid varit att leverera kvalitetsprodukter och lösningar för att höja produktivitet, säkerhet och konkurrenskraft inom svensk industri. Vi har med omsorg valt ut och representerar några av de marknadsledande tillverkarna av automationsprodukter såsom sensorer och komponenter för maskinsäkerhet. Vi är ett nischföretag som har stor och bred kunskap inom ett smalt produktområde. Således sätter vi kvalitet före kvantitet. Censit har sedan starten 1993 haft lager och kontor i Värnamo samt kontor i Göteborg sedan 2011. Läs gärna mer på www.censit.se.