Bufab Sweden AB - AFFÄRSUTVECKLARE med ledarambitioner

Bufab Sweden AB - AFFÄRSUTVECKLARE med ledarambitioner

Bufab kommer från Sveriges entreprenörshjärta.

Vi vill skapa lönsamhet för våra kunder och vi har kraften att göra det.

Vi tror på att vara snabba och flexibla.

Rollen som Affärsutvecklare hos oss på Bufab Sweden har en lösningsorienterad och rådgivande karaktär där du skapar långsiktiga affärsrelationer genom engagemang, uthållighet och förtroende. Du bidrar med tillväxt genom att utveckla våra större befintliga kunder, samtidigt som du jobbar med affärsutveckling av mindre eller nya kunder som vi bedömer har god potential att växa och utvecklas.

Rollen innefattar också ansvar för offerter, säljprognoser, prisförhandlingar och avtal med dina kunder. Du ingår i vårt säljteam i Värnamo på 12 personer och tillsammans arbetar vi starkt målinriktat med affärsmässigt fokus.

Vi arbetar i en organisation med inflytande och eget ansvar där vi ständigt utvecklar vårt LEAN-koncept i hela verksamheten, även administrativt. I Bufabgruppen finns det även stora möjligheter för den personliga utvecklingen såsom riktade säljutbildningar, Bufab Academy och övriga nätverkande insatser mm. På sikt ser vi att rollen utvecklas mot en ledande befattning inom något av våra affärsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av affärsrelationer mot tillverkande industrin. Har du någon form av erfarenhet inom ledarskap eller ambitioner att bli ledare ser vi det som positivt. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, lyhördhet och teknisk förståelse vinner du kundernas förtroende. Du trivs lika bra ute på fältet som inne på kontoret där du är bekväm med olika system och hantering av administrativa uppgifter.

Vår önskan är att just du kan bli en framtida ledare hos oss på Bufab och genom ditt ledarskap vara med och bidra till företagets framtida tillväxt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Bufab Sweden AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 0370-302508. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Rask
Telefon 0370302500
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med Bufab får våra kunder mervärde. Vi jobbar ständigt för en förbättrad, effektiv och säker försörjningskedja av C-Parts. Med oss får våra kunder en speaking partner och global verksamhet kopplad till ett effektivt logistikflöde för att minimera kostnaderna och minska hanteringen av C-Parts. Vi hjälper vår kund att skapa en sömlös försörjningskedja för att frigöra kapital och uppnå stabil kvalitet och leveranser.

Bufab Sweden är det största bolaget inom Bufab gruppen. Vårt huvudkontor är beläget i Värnamo tillsammans med vårt lager som också är koncernens centrallager. Från vårt centrallager levererar vi produkter till våra systerbolag och kunder över hela världen.

Idag är vi 137 anställda och vi har säljkontor runt om i Sverige som Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi omsätter ca 800 Mkr.

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.

Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare och 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på www.bufab.com