Affärsutvecklare med sortimentsansvar - bufab sweden ab

Affärsutvecklare med sortimentsansvar - bufab sweden ab

Vill du vara med i satsningen inom ett nytt område?

Söker du utmaningen som kan innebära möjligheter i din karriär?

Är du en erfaren säljare som utvecklar affären?

Du kan bli vår nya affärsutvecklare på Bufab Sweden AB!

Bufab Sweden AB inleder nu sin satsning inom ett nytt segment med stor potential, som kommer komplettera och utveckla företagets erbjudande på marknaden. Detta blir en nyckelposition med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och framtida karriär hos Bufab Sweden AB. Affären som skall utvecklas är tillbehör och förbrukningsmaterial till tillverkningsindustrin.

I årtionden har Bufab servat industrin med smarta logistiklösningar och fästelement som blir viktiga komponenter i våra kunders produkter. Nu är det dags att erbjuda förnödenheter till kundernas tillverkning. Genom ett samarbetsavtal med en av marknadens starkaste aktörer frigörs nu en potential att erbjuda än mer värde till kund. Du får tillgång till marknadens bredaste sortiment för proffs inom industrin.

Det är här du kommer in i bilden. Du får förtroendet att utveckla affären, med stora möjligheter att påverka satsningen och din egna personliga utveckling. Det innebär en bred roll som spänner från att driva konceptet, till försäljning och skapande av avtal samt att utveckla och stötta övrig säljorganisation i affären. Du deltar aktivt i att utveckla interna rutiner och får förtroendet att bygga ett koncept som kan skalas upp. Ditt huvudfokus ska vara affärsutveckling och produktportföljens utveckling samt försäljning och relationsbyggande för att nå strategiskt partnerskap med befintliga och nya kunder.Vem är du?

Din bakgrund är inom försäljning och med några års erfarenhet att utveckla långsiktiga affärsrelationer. Det är meriterande om du har kunskap om produktområdet industriförnödenheter. Din erfarenhet inom försäljning gör dig till driven och medveten säljare med förmågan att förstå kundens behov och kunskapen att presentera lösningar som skapar värde för båda parter.

Din personlighet är kreativ, målmedveten och engagerad. Du är utåtriktad och social med en förmåga att skapa bra samarbeten. Du identifierar dig med våra värden; att ta ansvar, kvalitetsmedvetenhet samt engagemanget att utveckla och förbättra både dig själv och företaget. Men kanske det viktigaste av allt, vi är ett lag. Det innebär att du, precis som oss, trivs i en miljö där vi ställer upp för varandra, där det är en rak, omtänksam och ärlig kommunikation och att du motiveras av att bidra till lagets framgång.

Vi söker dig med ambitionen att växa i vår organisation!

Det här är vi!

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.

Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare och 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på www.bufab.com

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan till ett gott team på Bufab Sweden AB.

I denna rekryteringen samarbetar Bufab Sweden AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med löpande urval. Vi vill redan nu uppmärksamma att tjänsten vid behov kan förlängas i ansökningstid till mitten av augusti.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (3 dagar kvar)