Bufab Kit AB - SÄLJARE med fokus på export

Bufab Kit AB - SÄLJARE med fokus på export

Vi är ett spännande företag med stadig tillväxt.
Vi ser inga begränsningar, med din nyfikenhet och kreativitet kan vi sälja nästan vad som helst.
Vi fokuserar på tillväxt, lönsamhet och långa affärsrelationer.


Bufab Kit är specialiserat på fästelement, beslag och andra tillbehör (standard såväl som kundunika) för bygg- och möbelindustrin. Vår insikt om branschspecifika krav och marknadens utbud effektiviserar våra kunders inköpsprocess. Säljorganisationen består idag av 7st personer och stöds av en stor, global, inköpsorganisation samt lokala kvalitetsresurser ofta nära våra tillverkande enheter.

Som säljare på Bufab Kit får du ett stort eget ansvar med fokus på att utveckla befintliga kunder och affärer samt söka nya prospekt inom aktuellt affärsområde. Du ansvarar för hela affären från kundbesök, prissättning och offertframtagning till förhandling, avtal och prognoshantering m.m. Tyngdpunkten för den aktuella tjänsten är export, framförallt till Östeuropa, Baltikum och Balkan. Genom att använda väl beprövade verktyg som stöd för hela processen kan du fokusera på tillväxt, lönsamhet och långsiktiga affärsrelationer.

Till din hjälp har du support av innesälj/kundtjänst där ni tillsammans skapar förutsättningarna för att lyckas. Företagets kunder finns främst inom bygg och möbelindustrin. Du utgår från kontoret i Värnamo, vi räknar med ca 30-40 resdagar om året.

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists.

Vem är du?
Vi söker dig med en teknisk bakgrund som framgångsrikt har jobbat med försäljning i några år. Du är driven, självgående och resultatinriktad med god förhandlingsteknik. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Har du erfarenhet från exportförsäljning eller möbelbranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, nyfiken och är en kreativ person som ser möjligheter i allt. För dig är det naturligt att jobba i en föränderlig miljö med högt tempo.

Redo för nästa utmaning? Ta chansen att bli en viktig lagspelare i ett spännande företag med stadig tillväxt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Bufab Kit AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 070-675 43 67. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Rask
Telefon 0370302500
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 11 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bufab AB, är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts (skruvar, muttrar etc). Bufabs kunderbjudande Global Parts ProductivityTM syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts.

idag är Bufabgruppen över 1 200 medarbetare i 27 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på www.bufab.com