Kundtjänstmedarbetare / administratör till ett marknadsledande möbelföretag

Kundtjänstmedarbetare / administratör till ett marknadsledande möbelföretag

Trivs du i en varierad roll där du har daglig kontakt med kunder? Brinner du dessutom för att leverera god service? Tjänsten erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en familjär och positiv arbetsplats där trivsel är ett viktigt ledord.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag/säsongsvikariat på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Här får du chansen att utvecklas inom området samt får du tillgång till ett brett nätverk.

Om företagetFöretaget är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. De säljer möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor. Möbler och dynor tillverkas i tre produktionsenheter placerade i Hillerstorp samt i Rumänien och Kina. Företaget har cirka 102 anställda och tjänsten är placerad i fina lokaler i Hillerstorp.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en del av ett härligt team på nio personer där ni tillsammans erbjuder service åt den skandinaviska marknaden. Genom inkommande samtal och mail ansvarar du för en professionell och serviceinriktad upplevelse. Detta gör du genom att hantera ordrar, planera leveranser och bokningar samt arbeta med merförsäljning. Företaget arbetar med flera välkända företag och du får möjlighet att utvecklas inom både kundservice, administration och försäljning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/administration
  • God datorvana/affärssystem
  • B-körkort
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas i denna rollen får du energi av att föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du har en god utvecklad problemlösningsförmåga och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du föredrar ett arbete med högt arbetstempo. Vi tror dessutom att du trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta tillmötesgående och kundanpassat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Mars
Plats: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, service, administration, order, orderhantering, försäljning, sälj, möbelföretag, möbler, heltid, Värnamo, Hillerstorp
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!