Jurist till Ludvig & Co

Jurist till Ludvig & Co

Vill du jobba på en av Sveriges största juristbyråer? Lockas du dessutom utav möjligheten att få arbeta i en dynamisk miljö med ett härligt och kompetent team? I rollen som jurist hos Ludvig & Co ges du möjlighet att utvecklas och arbeta inom olika rättsområden.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ludvig & Co.

Om företagetLudvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på 130 orter och över 75 000 kunder. Företaget erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för småföretagare.

Ludvig & Co kontor ligger i centrala Värnamo där det totalt arbetar 14 personer. Företaget är framåtsträvande och vill nu förstärka teamet med en jurist som kommer att vara en bidragande faktor till företagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en del av ett härligt team beståendes av olika spetskompetenser. För femte året i rad har företaget blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Ludvig & Co är en arbetsgivare som värdesätter personlig utveckling, gemenskap och en hållbar livsstil. Som anställd ska du känna att du ges mycket ansvar samtidigt som du själv kan styra din tid och vardag. Du erbjuds en tydlig kunskapsmässig utvecklingskurva i en dynamisk och platt organisation där du snabbt får anta stort ansvar - samtidigt som du har roligt på jobbet!

ArbetsuppgifterI rollen som jurist får du utifrån din egen erfarenhet ansvara för egna kunduppdrag. Du levererar juridisk rådgivning inom ekonomisk familjerätt, generationsskifte, fastighetsrätt eller affärsjuridik till kund enligt företagets kvalitetsprocesser. En viktig del i rollen blir även att arbeta med merförsäljning och att samverka med olika samarbetspartners samt hålla dig uppdaterad i branschaktuella händelser.

Du arbetar i ett nära samarbete med övriga jurister, rådgivare och fastighetsmäklare på företaget för att tillgodose kundens behov av rådgivning. I rollen har du även möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag utifrån intresse och efterfrågan från kund.

Formella krav
  • Juristexamen
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Följande erfarenheter är meriterande
  • Juridiskt arbete
  • Konsultroll
  • Annat språk än svenska
Vi söker dig med ett genuint serviceinriktat förhållningssätt som vill arbeta på ett företag där kunden är i fokus. Som person är du affärsmässigt orienterad och trivs i en roll med stort ansvar. Då du kommer att få möjligheten att utveckla långsiktiga samarbeten är det viktigt att du har förmågan att skapa och bevara goda relationer till andra människor. Du visar ett stort intresse för andra och du är bra på att lägga detaljer på minnet. Vidare är du prestigelös och pragmatisk då ditt dagliga arbete kommer vara högst varierande.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Värnamo, med möjlig bemanning på kontoret i Ljungby vissa dagar
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: jurist, junior jurist, biträdande jurist, juridik, familjerätt, ekonomisk familjerätt, generationsskifte, fastighetsrätt, affärsjuridik, konsult, uppdrag, kund, rådgivare, juristbyrå, byrå, Ludvig & Co, rekrytering, Värnamo, Ljungby
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!