Industriarbetare till modern industri i Hillerstorp

Industriarbetare till modern industri i Hillerstorp

Vill du arbeta på ett bolag som arbetar med teknik i framkant? Drivs du dessutom av att arbeta i en platt organisation där du kan göra skillnad?

Om företagetFöretaget är en partner som hjälper kunderna att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet. Företaget har egen produktutveckling och tillverkning där produkterna distribueras snabbt och effektivt från deras lager till fler än 40 länder. De exporterar ca. 80% av allt de tillverkar. Företaget ligger i nybyggda fräscha lokaler i Hillerstorp.

Företagets maskiner är unika då dem är modifierade av företaget själva för att passa till marknaden. Varje maskin har unika styrsystem, men det är inga problem att lära sig dem då de är väldigt lika varandra och även vanliga system.

ArbetsuppgifterI rollen som industriarbetare kör du maskiner som har modifierats och byggts av företaget själva. Du arbetar även med att ställa och tömma maskiner med hjälp av motviktstruck. Du ingår i ett stöttande team på fyra personer där du får chansen till upplärning och introduktion av maskinerna. Teamet består av engagerade kollegor där ni gemensamt löser utmaningar i arbetet.

Formella krav
  • Du har ett tekniskt intresse
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Truckkort
  • Meriterande: Något års arbetslivserfarenhet inom området
  • Meriterande: Du behärskar engelska i både tal och skrift
För att lyckas i rollen som maskinoperatör har du ett stort intresse för teknik och mekanik. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Du har förmågan att ta egna beslut och du är noggrann i arbetet. Vidare är du flexibel och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: enligt överenskommelse
Plats: Hillerstorp
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.