Elmontör / Junior elektriker

Elmontör / Junior elektriker

Har du en bakgrund inom elektronik? Trivs du därtill med självständigt arbete och att vara resande i tjänsten? Då kan uppdraget som elmontör på Transtema Network Services vara din nästa utmaning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTranstema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och elteknik.

ArbetsuppgifterI rollen som elmontör ansvarar du för att genomföra byten av elmätare hos både privat- och företagskunder inom en avtalad region. I rollen utgår du hemifrån och blir veckovis tilldelad uppdrag samt resrutt som du sedan arbetar utefter. Arbetsuppgifterna innefattar både av- och påmontering av nya och gamla mätare, som du sedan ska återlämna till din tilldelade återlämningsstation. Du bör därför vara trygg med att vara på resande fot med tilldelad servicebil i det dagliga arbetet. Andra förekommande arbetsuppgifter inkluderar även installation och service av laddstationer för elfordon och andra elanläggningar.

I uppstartsfasen av din anställning kommer du att genomgå ett antal förberedande utbildningsmoment. Därefter kommer tjänsten att sätta visst krav på självständigt arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning inom el
  • Meriterande med tidigare erfarenhet som elmontör eller likvärdig roll
  • Du behärskar svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi tror att du som söker uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utvecklas. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att allt blir slutfört. Du är duktig på att driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm med andra människor. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Värnamo/Kronoberg
Lön: GFL baserad lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elmontör, montör, elektriker, installation, elinstallation, el, elektronik, elanläggning, elmätare, heltid, Kronoberg, Växjö
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!