2 Kundtjänstmedarbetare till ett marknadsledande möbelföretag

2 Kundtjänstmedarbetare till ett marknadsledande möbelföretag

Brinner du för att leverera god service? Trivs du i en varierad roll där du har daglig kontakt med kunder? Företaget erbjuder en familjär och positiv arbetsplats där trivsel är ett viktigt ledord.

Om företagetFöretaget är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. De säljer möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor. Möbler och dynor tillverkas i tre produktionsenheter placerade i Hillerstorp samt i Rumänien och Kina. Företaget har cirka 102 anställda och tjänsten är placerad i Hillerstorp.

ArbetsuppgifterPå kundtjänstavdelningen blir du en del av ett team på nio personer som tillsammans erbjuder service åt den skandinaviska marknaden. I denna roll som kundtjänstmedarbetare är du ansvarig för att ge kunderna en professionell och serviceinriktad upplevelse. Dina arbetsuppgifter innefattar orderhantering, leveransplanering, bokningar och sälj både via telefon och mail. Du arbetar även med att ta emot samtal via växeln.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Något års erfarenhet av service
  • God datorvana/affärssystem
  • B-körkort
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas i denna rollen får du energi av att föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du har en god utvecklad problemlösningsförmåga och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du föredrar ett arbete med högt arbetstempo. Vi tror dessutom att du trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta tillmötesgående och kundanpassat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: April
Plats: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, service, möbelföretag, möbler, heltid, Värnamo, Hillerstorp
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.