Säkerhetstekniker till Värnamo

Säkerhetstekniker till Värnamo

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi fler säkerhetstekniker med inriktning mot passersystem, inbrottslarm och CCTV till Bravida i Värnamo.

Om jobbet

Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och driftsättning.
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer.
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar.
  • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Värnamo har verksamhet inom el, vs, säkerhet, kommunikation och mätteknik. Sammanlagt är vi ca 100 personer som arbetar på avdelningarna i Värnamo och våra kunder är företag, kommuner och landsting, byggföretag och fastighetsägare.

Vem är du?

Vi söker dig som har el-teleteknisk utbildning och som har några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer samt är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Du är kvalitetsmedveten, brinner för att skapa resultat och genomföra dina uppgifter på bästa sätt hos våra kunder. Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men vi arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system. B-körkort och en godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du ingår i ett arbetslag men eftersom arbete i stor utsträckning sker självständigt krävs det att du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Vi kan även erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 april 2019

Intresserad? Eftersom ansökningarna hanteras löpande ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)
Visa var