Junior serviceelektriker till Bravida!

Junior serviceelektriker till Bravida!

Har du en bakgrund inom El? Vill du arbeta praktiskt på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Sök då tjänsten som serviceelektriker redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du börjar vanligtvis veckan på kontoret tillsammans med dina kollegor och serviceledare. Där ni får era uppdrag fördelade som ni sedan mestadels arbetar med enskilt. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara inom serviceorganisationen, men kan även vara riktat mot allmänservice eller industriservce.

Ditt jobb kan bland annat bestå av:
 • Felsökning
 • Förebyggande service
 • Byte av produkter
 • Utföra intstallationer av olika maskiner på industrier.
 • Beställning av material till dina uppdrag
Inledningsvis kommer du få möjlighet att gå bredvid erfarna kollegor för att växa in i rollen samt för att ge dig rätt förutsättningar att bli trygg i din roll. Hos Bravida ges du goda chanser att både utvecklas som person och även i din yrkesroll. Nyckeln till Bravidas framgång är god stämning på kontoret och god arbetsmiljö.

Din profil

Vi ser att du är en social och glad kollega. Du är en person med hög ansvarskänsla och är självständig och driven. Du vågar ta för dig och är inte rädd för att ta kontakt med nya människor.

Skallkrav:
 • Gymnasial elutbildning, du ska ha gjort din lärlingstid
 • Minst 1 års erfarenhet inom yrket
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande:
 • Lokal förankring
 • Liftkort
Villkor

Ort: Värnamo
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida arbetar med alla funktioner som ger fastigheter liv. Bravida är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Bravida har mer än 50 000 kunder i hela Norden.

Bravida Värnamo har avdelningar inom el, VVS, automation, fiber, säkerhet och mätteknik. Avdelningen är i grunden en el-avdelning som har utvecklats inom flera specialområden med allt från traditionell elinstallation, industriservice, automation, kommunikation och säkerhet. På kontoret i Värnamo jobbar cirka 70 medarbetare.

Börjar du jobba på Bravida kommer du till en stor, trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som t.ex. friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och förmånliga försäkringar.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.