BRAVIDA I VÄRNAMO SÖKER SERVICE - OCH ENTREPRENADELEKTRIKER

BRAVIDA I VÄRNAMO SÖKER SERVICE - OCH ENTREPRENADELEKTRIKER

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vi har tagit oss an nya spännande projekt inför kommande år och söker därför nu flera flitiga entreprenadelektriker till vår avdelning i Värnamo. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
På avdelningen arbetar vi med många olika projekt, stora som små runt om i Värnamo. Tjänsten som elektriker innefattar arbete såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • vara delaktig i verksamhetens förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen som du kommer arbeta med är omväxlande och varierande och ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker samt har några års arbetserfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är noggrann i ditt arbete, har framåtanda samt ett tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se
Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utvecklig är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 30 Juni 2022.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Lars Hellberg
Sälj-och marknadsansvarig
0370-69 27 21
lars.hellberg@bravida.se
Mer info
Kontaktperson Lars Hellberg
Telefon 0370-69 27 21
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)