Underhållsmekaniker till BmuTek AB i Värnamo

Underhållsmekaniker till BmuTek AB i Värnamo

Underhållsmekaniker till BmuTek AB i
Värnamo

Om tjänsten
Som underhållsmekaniker ingår det många varierande arbetsuppgifter - allt från förebyggande underhållsarbete till reparationer. Våra kunder är olika industrier. I dina arbetsuppgifter ansvarar du för att åka ut till kunden och lösa det problem som uppstått. Vanligtvis åker du tillsammans med en kollega men det kommer finnas tillfällen du behöver åka ut själv, då har du alltid en kollega tillgänglig via telefon.

Vi jobbar mycket proaktivt med vibrationsanalys & laseruppritning där vi analyserar maskintillstånd, balanserar & riktar maskiner. Detta är inget krav att du kan hantera, men är du intresserad av att lära dig så finns alla möjligheter.
Vi har även en verkstad där vi har tillgång till utrustning för att tillverka delar & verktyg eller bara för att utveckla nya sätt att underhålla & förbättra maskiner.

Arbetstiden är förlagd 7.00-16.00, men du bör vara flexibel då man ibland behöver göra färdigt ett arbete innan man packar ihop och går hem.

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Svetsning (Pinne främst)
  • Problemlösning
  • Felsökning
Tjänsten som underhållsmekaniker är en rekrytering med start omgående. I denna rekrytering har Bmutek AB valt att samarbeta med Adecco.

Om dig
Med fördel har du en teknisk utbildning i grunden. För att trivas hos oss är du väldigt driven att självständigt försöka lösa de uppgifter som du blir tilldelad. Kunden behöver ju också bemötas på ett trevligt sätt så gör du bedömningen att du har en serviceinriktad ådra också så är det en stor fördel.
Har du erfarenhet av att arbeta med laser är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stort tekniskt intresse
  • Duktig på problemlösning
  • Flexibilitet
  • Körkort är ett krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om BmuTek
Vi är ett relativt nystartat företag, men har många års erfarenhet av drift, reparation och underhåll främst inom energi. Vårt mål är att erbjuda ett kostnadseffektivt tillståndsbaserat underhåll, där vi med hjälp av analys kan minimera oplanerade underhållsåtgärder. Med hjälp av vårat kontaktnät & samarbetspartners kan vi samordna en lösning på både små & stora projekt. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar.
Gå gärna in och läs mer om oss: http://www.bmutek.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Linda Josefsson via linda.josefsson@adecco.se alt. 0736 84 77 07
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållsmekaniker, Värnamo, Teknik, Underhåll, mekanik, Mekanisk, Adecco, BmuTek AB
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.