Betongbils Chaufför

Betongbils Chaufför

Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Nu söker vi en chaufför till Betongindustri i Småland.

Om oss

Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr. Vi har runt 200 medarbetare och huvudkontor i Stockholm.

Du som betongbilschaufför ska på ett säkert och serviceinriktat sätt köra Betongindustris fordon och leverera fabrikstillverkad betong till våra kunder. Detta innebär också att du blir företagets ansikte utåt. Arbetet utgår från vår fabrik i Värnamo. Du ska även kunna ta tag i andra uppgifter kopplat till drift och betongproduktion. Du ansvarar för att fordonet är besiktigat, du sköter underhåll och reparation och ser till att ditt fordon är i gott skick. Till viss del förekommer även underhållsarbete på fabriken

Personliga egenskaper

Som person ska du ha ett sinne för kvalitet, ordning och reda, vara driven och självgående och ha ett högt kvalitets-, miljö- och säkerhetsmedvetande. Du ska ha mycket energi och kunna leverera även i stressiga situationer. Vi söker dig med god social kompetens som kan vara ett gott ansikte utåt för Betongindustri.

Dina kvalifikationer
  • Fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande
  • C-körkort
  • YKB
  • Svensk Betong Chaufförsutbildning (Inget krav)
  • Behärska svenska språket i tal och skrift.
  • Det är även meriterande att ha kunskaper om betong, det är dock inget krav.
  • Hjullastarbehörighet (Inget krav)
Mer information

Frågor besvaras av Distrikschef Småland Jonathan Hellsten, telefon 070-312 42 72 mejl:

jonathan.hellsten@betongindustri.se


Ansökan

Skicka din ansökan (via mejl till jonathan.hellsten@betongindustri.se) märkt "Betongbilschaufför Värnamo" senast den 30:de juni 2018. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.betongindustri.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)