Robotmontör till WEMO

Robotmontör till WEMO

WEMO växer och behöver anställa "Robotmontör".

Vi söker en engagerad person för ett uppdrag som robotmontör på Wemo Automation i Värnamo.

Arbetsuppgifterna består i att bygga/montera ihop robotar, testköra dem, montera isär, som sen packas och förberedas för transport till kund.

Du som söker ska ha ett mekaniskt intresse vara allmänt händig. Kanske har du jobbat som eller har utbildning motsvarande bilmekaniker eller så är du en allmänt händig person med stort teknikintresse. Har du dessutom lite ellära med dig är det en merit men inget absolut krav.

Som person är du engagerad och noggrann och har bra ordningssinne. Vi förväntar oss att du vill utvecklas i yrket och är nyfiken med stort inre driv. De robotar du bygger har olika specifikation vilket gör att ingen robot är den andra lik vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande.

Teamkänslan är hög och det är viktigt att alla bidrar för att lyckas tillsammans, därför kommer även din sociala kompetens att vägas in vid urvalet.

Din Profil
  • Mekaniskt duktig.
  • Tekniskt intresserad.
  • Noggrann, självgående.
  • God svenska i tal & skrift.
  • Social förmåga.
Uppdraget

Uppdraget är en Hyrrekrytering, viket innebär att för rätt person kommer tjänsten efter en tid att övergå till en anställning direkt hos Wemo Automation.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakt oss på Bemanningspoolen.
Mer info
Kontaktperson Nicklas Erlandsson
Telefon 0370304981
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WEMO Group tillverkar och utvecklar linjära robotar och automationsutrustning till plastindustrin.
WEMO är internationellt erkänt som ett utav de ledande tillverkarna i branschen och har produktion förutom i Sverige även i Tyskland och Indien. Passion For Automation, inte bara en slogan utan något som företaget tillsammans med sina anställda eftersträvar. Det innebär att WEMO Group är uppbyggt av hängivna och engagerade människor.
Huvudkontoret och tillika största produktionen i WEMO Group återfinns i fräscha lokaler på Bredasten i Värnamo. Här hittar du även företagets Competence Center som är Design- och Utvecklingsverksamhet inom WEMO.
Totalt i Värnamo arbetar ett 60-tal personer och företaget ser positivt på framtiden.