Interimsuppdrag - Inköp med planeringsansvar

Interimsuppdrag - Inköp med planeringsansvar

Inköp med planeringsansvar till Bufab Sweden AB i Värnamo.

Är du en person med en kommunikativ förmåga som dessutom ser både detaljer och helhet? Vill du vara spindeln i nätet mellan order till produktion. Vill du utveckla dina kunskaper i en stor koncern och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Inköp/Materialplanerare på Bufab Sweden AB redan idag! Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara gummibandet mellan order och produktion. Du ska ansvara för tillgång, prissättning och säkerställa plockning/tillverkning av vår packning/montering. Både internt och hos externa leverantörer.

På daglig basis kommer du att jobba med prissättning, se till att det som ska plockats har plockats, kommunicera med rätt avdelning, förbereda pulsmöte m.m. I Pulsmötet rapporterar du statusen på ditt arbete till maskinproduktion. Ditt ansvar är att se till att artiklarna finns hemma på lager och att de sampackas till slutprodukt för att sedan överlämnas i processen.

Ex, kund beställer 5000st påsar. I påsen ska det finnas 12 olika artiklar med x antal av varje och de ska packas till 1st artikel och sen ska de färdigplockade påsarna vidare till maskinproduktion.

På veckobasis kommer du att jobba med prioritetslistor till packgrupperna, planering av maskiner, priser med mera. Bufab AB jobbar i Jeeves och det är en klar fördel om du jobbat med programmet tidigare. Du ska även kunna hantera excel och vara matematiskt duktig.

Vem söker vi?

Till rollen som Inköp/Materialplanerare söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och engagerad person som motiveras av att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av inköp. Har du erfarenhet inom materialstyrning och resursplanering är det också bra. Utöver det är det en stor fördel om du har arbetat några år inom produktion.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten är ett interimsuppdrag på ca 6 månader. Det innebär att du kommer bli anställd av Bemanningspoolen AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Sök tjänsten senast 2021-02-19.

Om Bemanningspoolen:

Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.
Mer info
Kontaktperson Pär Cedefors
Telefon 0370304984
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bufab Sweden är det största bolaget inom Bufab gruppen. Vårt huvudkontor är beläget i Värnamo tillsammans med vårt lager som också är koncernens centrallager. Från vårt centrallager levererar vi produkter till våra systerbolag och kunder över hela världen. Idag är vi 137 anställda och vi har säljkontor runt om i Sverige som Stockholm, Göteborg och Västerås.
Vi omsätter 975 Mkr. Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi är Solutionists. Idag är Bufab gruppen över 1 300 medarbetare i 43 helägda dotterbolag i 28 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med sedan vi grundades 1977. Läs mer om oss på www.bufab.com