Fordonstekniker till BMP Service - Worksystem

Fordonstekniker till BMP Service - Worksystem

Om jobbet

Vill du vara en del av ett växande bolag med höga ambitioner? Har du ett stort intresse för bilar, att meka eller själv bygga bilar? Då vi har ett högt tryck med hög orderingång behöver vi utöka med ytterligare en bilmontör/fordonstekniker! Tjänsten är en Hyr rekrytering där rätt person efter en period som inhyrd erbjuds en fortsatt anställning direkt av BMP Service AB.

Om BMP Service AB

BMP Service är ett lokalt företag med inriktning på fordonsutrustning inom GGVV området. Företaget är ProCenter och specialister för bilinredning från WorkSystem som utvecklar och tillverkar en svensk prisvärd bilinredning för lätta transportbilar. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av bilutrustning inom flera områden som exempelvis forarmiljo, sakerhet/TMA, elektronik, takutrustning och belysning. Fjärrljus samt alla typer av arbets- och varningsbelysning. BMP Service bedriver sin verksamhet i nya moderna lokaler på Bredastens industriområde i Värnamo.

Om Rollen Som Fordonstekniker/Bilmontör

Rollen som fordonstekniker/bilmontör hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation och ett högt tempo. I vår verkstad får du arbeta med att kundanpassa nya bilar genom montering av påbyggnader, extrautrustning och inredning. Du monterar även kringprodukter för transportbilar, så som pickup-tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning, mm. Du har dagligen kundkontakt med kunder via telefon eller besöker oss i vårt Showroom där du demonstrerar, ritar och lämnar offert på kundspecifika inredningar i vårt databaserade säljstödsprogram.

Välkommen på en spännande och utvecklande resa, där du blir en viktig kugge i vår pågående resa att bygga ett företag vars mål är att vara regionens självklara val när det gäller utrustning till transportbilar.

Vi söker dig som...

... är en praktisk, händig och social person med en stor vilja och drivkraft att ständigt utvecklas. Det är viktigt att du är flexibel till din läggning och har lätt för att ta egna initiativ. Du trivs att jobba i en självständig roll men ser det som en självklarhet att laget går före jaget. Du trivs och mår bra när du levererar det som är lovat. Du har lätt för att göra affärer och avslut med kunder och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har grundläggande datakunskap för att hantera vårt datoriserade säljstödsprogram samt Microsoft Office.

Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som bil- eller lastbilsmekaniker eller liknande.
  • Stor kunskap och erfarenhet av att arbeta med bilelektronik (12/24 V).
  • Du har ett stort intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden.
  • Du är en säljande personlighet och förstår vikten av bra kundservice
  • B-körkort är ett krav för tjänsten.
Har du erfarenhet från påbyggarbranschen eller tidigare har arbetat med bilelektronik (12/24 V), ser vi det som ett extra stort plus hos dig!

Start: Efter överenskommelse

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Placeringsort : Värnamo, Bredastens industriområde.

Arbetstider: Mån-Fre, 07-16

Sista ansökningsdatum: 2021-05-28

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför gärna in din ansökan direkt!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningspoolen Rekryterar
Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.