Elektronikmontör till XCEN

Elektronikmontör till XCEN

Vi söker elektronikmontör till XCEN

Är du en ambitiös person med ett stort intresse för elmontering? Vill du vara med och bidra till XCENs framgångar? I rollen som Elektronikmontör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om tjänsten

Den här tjänsten innebär att du är Bemanningspoolen ABs ansikte utåt. Du kommer att vara anställd som Elektronikmontör av oss men arbeta på plats hos XCEN i nyrenoverade, trivsamma och moderna lokaler. I rollen kommer du framför allt att Elmontering och lödning.

Tjänsten är med start vecka 32.

Är du XCENs nya elmontör?

Till rollen som Elektronikmontör söker vi framförallt är ansvarsfull, strukturerad och noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an, samt motiveras av möjligheten att utvecklas och är mån om att göra ett bra jobb.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av elmontering, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör.

Är du vår nästa stjärna?

Sök tjänsten redan idag!

Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Emilia Schellhas
Telefon 0370304985
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.