Elektronikmontör till Sordin

Elektronikmontör till Sordin

Vi söker elektronikmontörer till Sordin i Värnamo!

Just nu får vi på Bemanningspoolen AB in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom elmontering. Låter det intressant?

Om tjänsten

Som Elektronikmontör kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Du blir anställd av Bemanningspoolen samt att tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i tillsvidare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter.

I rollen som elmontör ingår exempelvis:
  • Montering av hörselkåpor
  • Lödning
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har kompetens inom montering och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom området eller motsvarande. Du är tillmötesgående och skicklig i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser gärna att du behärskar svenska i både tal och skrift samt att du har ett positivt och professionellt uppförande.

Vänta inte med din ansökan, sök tjänsten idag!
Mer info
Kontaktperson Emilia Schellhas
Telefon 0370304985
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.