Axcell Fastighetspartner söker fastighetsskötare till Värnamo

Axcell Fastighetspartner söker fastighetsskötare till Värnamo

Dina arbetsuppgifter: I rollen som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära våra kunder med att ge hög service. Du har dagligen kontakt med våra kunder och ger dem den service de behöver. Du kommer att arbeta med flera olika fastigheter och områden i Värnamo. Arbetet kommer främst att vara utomhus oavsett årstid.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig yttre rondering av fastigheter
  • Städning av utvändiga ytor
  • Gräsklippning
  • Övrig skötsel av grönytor
  • Tillsyn och renhållning av soprum
  • Att åtgärda enklare fel/problem
  • Daglig kundkontakt
Du kommer att arbeta i ett team med erfarna fastighetstekniker.

Arbetets omfattning: Heltid. Vardagar. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra kontoret i Värnamo men även arbeta på andra närliggande orter.

Utvecklingsmöjligheter: Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetsskötare hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetserfarenhet av service med att bemöta kunder. Det är en självklarhet att du tycker om att arbeta utomhus i ett praktiskt arbete där du får röra dig mycket. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som fastighetsskötare.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som fastighetsskötare så är du serviceinriktad, engagerad, ansvarstagande och gillar de utmaningar som du ställs inför. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. För att trivas i tjänsten är det en självklarhet att du tycker om att arbeta fysiskt med kroppen och utomhus. Vi ser också att du är en lagspelare som sprider glädje till dina kollegor och kunder.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Petter Eriksson, HR business partner, på tel.0470-51 53 94.

Sista ansökningsdag 15 februari 2019

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se