CNC operatör/Ställare

CNC operatör/Ställare

Vi söker nu CNC operatörer/Ställare till våra moderna Citizen och EMCO maskiner!

Vi har nyligen blivit klara med vår tillbyggnad av fabriken, installerar nya maskiner för fullt och håller på med nybyggnation av nya personalutrymmen.
Så nu är det dags att även bygga ut vårt härliga produktionsteam!

Vill du jobba i en fräsch miljö med en modern maskinpark? NU söker vi dig som vill jobba som Operatör/Ställare på våra moderna Citizen längdsvarvar och EMCO fleroperationssvarvar.

Tjänsterna gäller ständigt dagskift alternativt ständigt kvällskift.

Arbetsuppgifter och din profil
I grunden skall du ha god teknisk förståelse, kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik är ett krav. Du skall även ha erfarenhet från skärande bearbetning sen tidigare och då gärna i CNC-styrda svarvar. Erfarenheten kan man ha fått antingen genom skolan eller från tidigare anställningar. Har du dessutom erfarenheter som ställare eller kanske till och med från att programmera denna typ av maskiner så är det meriterande. Oavsett vilka erfarenhter du har så kommer du ha goda möjligheter att utvecklas hos oss både i att ställa maskiner och att programmera dom.
Som Operatör/Ställare kommer ditt arbete handla om att köra, ställa och programmera våra Citizen längdsvarvar och EMCO fleroperationssvarvar.

Du kommer till en arbetsplats där nyfikenhet, intresse och driv värderas högt. Här hjälps vi åt och samarbetar för att driva verksamheten framåt. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande miljö.
Du har ett tänk där utveckling, förbättring av metoder och kvalitet alltid finns med. Personlig lämplighet med rätt inställning värderas högt.
Du talar och skriver svenska obehindrat
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hammar
Telefon 0370-501502
Email Mejla Fredrik Hammar
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atorp.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om Atorp?
besök då www.atorp.se
WE GIVE MORE!!!