Tekniker inom säkerhet sökes till Assemblin El/Säkerhet i Värnamo

Tekniker inom säkerhet sökes till Assemblin El/Säkerhet i Värnamo

Tekniker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El/Säkerhet i Värnamo söker en tekniker/installatör med inriktning säkerhet. Arbetet innebär både service, installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar i Småland med utgångspunkt Värnamo.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.
Tidigare erfarenhet från Säkerhetsinstallationer är meriterande.

Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-06-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Morgan Strandhamn på nummer 010 472 54 73 eller e-post morgan.strandhamn@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Morgan Strandhamn
Telefon 010 472 54 73
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (14 dagar kvar)